Retreat/konferens

Pingsthelgen 2020, 29-31 maj, är det sjuttonde året i rad som vi samlas till den traditionella retreaten med skrivande i tyst gemenskap vid havet i Åsa, söder om Göteborg. Vi träffas fredag till söndag, med god vegetarisk mat på Kuggaviksgården (“Solvik”), ett stenkast från havet i vackra Åsa. En härlig ”retreat light” för var och en som längtar efter stillhet och utrymme för eget skrivande, i en tillåtande inspirerande miljö.
https://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarretreat-i-asa/

Mindre än 100 meter från stranden kan ni anordna retreat, kurser, konferenser eller läger av olika slag. Vi erbjuder logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard. Vår idé och ambition är att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen.

Kuggaviksgården/Åsa Vandrarhem STF är därför idealt för att anordna läger av alla de slag. Närhet till aktiviteter, natur och strövområden garanterar ett innehållsrikt utbud av olika inslag till ett läger.

Gratis och kraftfull Wifi på hela vår anläggning gör att det finns få begränsningar för vad man kan göra på Kuggaviksgården.

Redan idag anordnas LAN, andliga retreats, SY-LAN, lägerskolor med undervisning , yogakurser och mycket mer. Hjärtligt välkomna att boka Ert läger på Kuggavik!
E-post: info@kuggavik.se
Tel: 0340-65 12 85