Retreat/konferens/läger

Kuggaviksgården är Er plats för ett annorlunda retreat/konferens eller läger. Med boende i vandrarhemsrum och stugor i storlekarna 2-4 bäddar, möjlighet till frukost, fika, lunch och middag. Vi lagar och bakar allt ifrån grunden och är experter på veganskt, vegetariskt, halal och de flesta matallergier.

I vår konferenssal i Kökshuset ca 100 meter från havet får det plats allt ifrån 25 personer som utövar yoga till 45 personer i biosittning.


Mindre än 100 meter från stranden kan ni anordna retreat, kurser, konferenser eller läger av olika slag. Vi erbjuder logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard. Vår idé och ambition är att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen.

Kuggaviksgården/Åsa Vandrarhem STF är därför idealt för att anordna läger av alla de slag. Närhet till aktiviteter, natur och strövområden garanterar ett innehållsrikt utbud av olika inslag till ett läger.

Gratis och kraftfull Wifi på hela vår anläggning gör att det finns få begränsningar för vad man kan göra på Kuggaviksgården.

Redan idag anordnas LAN, andliga retreats, SY-LAN, lägerskolor med undervisning , yogakurser och mycket mer. Hjärtligt välkomna att boka Ert läger på Kuggavik!
E-post: info@kuggavik.se
Tel: 0340-65 12 85