Kuggaviksgården var Er plats för ett annorlunda retreat/konferens eller läger. Med boende i vandrarhemsrum och stugor i storlekarna 2-4 bäddar, möjlighet till frukost, fika, lunch och middag. Vi lagade och bakade allt ifrån grunden och var experter på veganskt, vegetariskt, halal och de flesta matallergier.

I vår konferenssal i Kökshuset ca 100 meter från havet fick det plats allt ifrån 25 personer som utövade yoga till 45 personer i biosittning.

Mindre än 100 meter från stranden kundes det anordna retreat, kurser, konferenser eller läger av olika slag. Vi erbjöd logi med pensionats- eller vandrarhemsstandard. Vår idé och ambition var att vara ett prisvärt alternativ för familjen, det lilla företaget, skolklassen eller föreningen.

Kuggaviksgården/Åsa Vandrarhem STF var därför idealt för att anordna läger av alla de slag. Närhet till aktiviteter, natur och strövområden garanterar ett innehållsrikt utbud av olika inslag till ett läger.

Gratis och kraftfull Wifi på hela vår anläggning gjorde att det finns få begränsningar för vad man kan göra på Kuggaviksgården.